Zlín: Bezpečnost a krizové řízení, městská policie, záchranný systém - Ptejte se radního Ondřeje Bětáka

01.10.2012 15:00

Od 8. hodiny v úterý 2. října do 14. hodiny ve čtvrtek 4. října mohou zájemci adresovat na webu města své dotazy a připomínky náměstku primátora Ondřeji Bětákovi.

Zlín: Bezpečnost a krizové řízení, městská policie, záchranný systém - Ptejte se radního Ondřeje Bětáka
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Chcete být informováni o práci zlínských radních? Zajímají Vás jejich vize, plány či aktuálně připravované projekty, jež spadají do jejich pracovní kompetence? Jaké mají názory na problémy, které Vás ve Zlíně trápí a jak je hodlají řešit?

Klikněte na ikonu Ptejte se radního, umístěnou v levé části hlavní stránky webu statutárního města Zlína a do připraveného formuláře napište svůj dotaz. Všechny zodpovězené příspěvky budou zveřejněny v pátek 5. října ve 12 hodin.

Dotazovaní radní si vyhrazují právo neodpovídat na témata, která nespadají do jejich kompetencí, a na ty z dotazů, jež budou odporovat nepsaným pravidlům slušné mezilidské komunikace.

Do kompetence Ondřeje Bětáka spadá: řízení městské policie Zlín, integrovaný záchranný systém, bezpečnost a krizové řízení, oblast bydlení, oblast mládeže, tělovýchovy a sportu, oblast zásobování teplem vodou a energiemi a částečně i oblast správy majetku.

Magistrát města Zlína zahájil besedy s radními na webu www.zlin.eu v březnu loňského roku. Prvním dotazovaným byl shodou okolností právě náměstek primátora Ondřej Běták, poté následovalo dalších pět radních včetně primátora města Miroslava Adámka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…