Zlín: Lesní hřbitov je přístupný jen na vlastní nebezpečí

31.10.2017 6:35

Silný víkendový vítr způsobil škody a pád větví a stromů i na zlínském Lesním hřbitově. Správa hřbitova vstup sice striktně nezakázala, je však nutné dbát zvýšené opatrnosti a vstupovat do prostor Lesního hřbitova lze nyní jen na vlastní nebezpečí.

Zlín: Lesní hřbitov je přístupný jen na vlastní nebezpečí
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Zákaz vstupu platil na Lesním hřbitově pouze v neděli.

Město Zlín a MP Zlín děkuje spoluobčanům, kteří respektovali nedělní zákaz vstupu na Lesní hřbitov a také těm, kteří se podíleli na šíření této informace prostřednictvím webových stránek a sociálních sítí. Do nedělního poledne přečetlo tuto zprávu na webu (ZDE) přes 3 000 čtenářů.

"Některé z našich spoluobčanů však od návštěvy Lesního hřbitova neodradilo ani toto varování, ani samotné počasí ba ani vysvětlující cedule na vstupních branách a pásky s nápisy "Zákaz vstupu". Během dopoledne museli strážníci z lesního hřbitova vykázat přibližně deset osob, které neměly problém s překonáním takové pásky u jedné z bran, kterou nebylo možno z technických důvodů zcela uzavřít," popsal Petr Janík, zástupce ředitele MP Zlín. V průběhu dopoledne byla závada odstraněna a všechny vstupní brány byly uzamčeny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

16:14 Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

Pečovatelská služba Kroměříž je od letošního roku součástí příspěvkové organizace města Sociální slu…