Zlín: Město ocenilo studenta

10.07.2020 8:32

Na Univerzitě Tomáše Bati se uskutečnily slavnostní promoce absolventů. Jako první si své diplomy převzali studenti Fakulty technologické, z nichž jeden – Zdeněk Sedlář – získal ocenění navíc – Cenu primátora města Zlína. Tuto cenu město každoročně uděluje nejlepším studentům za vynikající studijní výsledky a přínosnou diplomovou práci v příslušném roce.

Zlín: Město ocenilo studenta
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Úspěšný absolvent univerzity Zdeněk Sedlář získal ocenění za diplomovou práci s názvem Optimalizace optického tlustostěnného dílu pro automobilový průmysl, která se zabývá problematikou vstřikování tlustostěnných optických prvků. Diplomová práce je podle pedagogů mimořádná jak kvalitou, tak i přínosem pro praktické aplikace. Kromě toho Zdeněk Sedlář vykazoval během celého studia vynikající studijní výsledky. Cenu a šek na finanční dar 5 tisíc korun převzal mladý muž z rukou náměstka primátora města Zlína Bedřicha Landsfelda.

Další nejúspěšnější studenty z ostatních fakult město ocení v dalších termínech promocí.

„Na Fakultě technologické se podařilo dodržet termín státních závěrečných zkoušek, ale na ostatních fakultách budou promoce kvůli koronavirové pandemii později, a to v září a v říjnu, Státní závěrečné zkoušky ještě stále probíhají,“ objasnila mluvčí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Petra Svěráková.

Udělení Ceny primátora města Zlína nejúspěšnějším studentům a finanční odměnu schvaluje Rada města Zlína na základě doporučení vedení jednotlivých fakult zlínské univerzity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…