Znojmo: Hlavní tah na Vídeň se v následujících dnech a týdnech dočká opravy

13.10.2020 12:03

Do opravy výpadovky na Vídeň, konkrétně silnice na Dukelských bojovníků, se pustí Ředitelství silnic a dálnic, jakožto správce komunikací ve vlastnictví státu, už dnes. Hotovo bude v polovině listopadu.

Znojmo: Hlavní tah na Vídeň se v následujících dnech a týdnech dočká opravy
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V termínu od 13. října do 15. listopadu se postupně opraví celý úsek silnice na Dukelských bojovníků od křižovatky s ulicí Brněnskou po most za ulicí Na Hrázi. Opravovat po jednotlivých etapách a úsecích se bude tak, že nedojde k úplné uzavírce silnice a vždy bude zachován provoz v režimu 1+1.

Pokud bude kvůli pracím potřeba uzavřít nějakou z křižovatek, stane se tak vždy jen o víkendu a jen na dobu nezbytně nutnou.

V rámci jednotlivých etap může z bezpečnostních důvodů dojít k uzavření přechodů pro chodce v místě stavby. Rovněž budou zastávky MAD dočasně přesunuty na nejbližší možné místo. Detailní etapizaci a výkresy najdete v přílohách.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…