ANO: Libereckou místní organizaci nově povede Marek Vávra

01.06.2021 10:30

Místní sněm hnutí ANO v Liberci na svém středečním jednání zvolil za svého předsedu majitele pivovaru Albrecht Marka Vávru. Nahradil tak Zuzanu Wudyovou, která vedla libereckou organizaci od června 2018.

ANO: Libereckou místní organizaci nově povede Marek Vávra
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Chtěl bych poděkovat své předchůdkyni Zuzaně Wudyové za odvedenou práci. Nástup do této funkce je pro mě výzvou. Z pozice předsedy místního předsednictva se chci zaměřit na práci s členskou základnou, sympatizanty i voliči hnutí tak, abychom jejich prostřednictvím co nejvíce pomohli městu Liberec,“ říká Marek Vávra.

V rámci volby nového místního předsednictva delegáti sněmu zvolili i dva místopředsedy. Jedním z nich se stala Radka Loučková Kotasová, která aktuálně zastává pozici náměstkyně primátora pro strategický rozvoj a dotace. Druhým místopředsedou se pak stal jednatel AABYSS s.r.o. Vojtěch Prachař.

„Liberec je největším městem v Libereckém kraji. V řadách libereckých členů hnutí jsou lidé, kteří chtějí pracovat pro občany a rozvoj města. Vnímám tuto změnu jako čerstvý vítr pro celou libereckou organizaci, ale současně je potřeba konstatovat, že dosavadní předsedkyně paní Wudyová, dala organizaci stabilitu. V předsednictvu organizace je zastoupena zkušenost, ženský element, kterého není v politice nikdy dostatek, a také mládí, které dokáže v mnohém vnést určitou lehkost a nový pohled na věc,“ konstatuje krajská předsedkyně hnutí Jitka Volfová s tím, že děkuje předchozímu vedení místní organizace Liberec za odvedenou práci a novému přeje mnoho sil a pozitivní energie.

Hnutí ANO má za sebou již téměř desetileté působení v Liberci, stalo se tak tradiční politickou silou. „V rámci vedení liberecké organizace se chci soustředit na větší prezentaci výsledků práce pro obyvatele města,“ doplnil Vojtěch Prachař, nově zvolený místopředseda místního předsednictva Liberec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…