ANO představilo podnikatelům z Jablonecka své vize pro krajské volby

17.06.2016 13:38

O celonárodních a regionálních úspěších, vizích, problémech i výzvách diskutovaly téměř dvě desítky podnikatelů s představiteli Hnutí ANO v Hotelu Břízky v Jablonci nad Nisou.

ANO představilo podnikatelům z Jablonecka své vize pro krajské volby
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

V rámci neformálního setkání, kterého se zúčastnil také první místopředseda Hnutí ANO Jaroslav Faltýnek, se rovněž seznámili s kandidátkou hnutí pro nadcházející krajské volby. Programové priority, se kterými půjde Hnutí ANO v Libereckém kraji do voleb, podnikatelům nastínila jednička na kandidátce Jitka Volfová.

Jaroslav Faltýnek na setkání hovořil především o práci Hnutí ANO ve vládě, o dění v poslanecké sněmovně zase informovala poslankyně za Liberecký kraj Jana Pastuchová. „Jsem moc ráda, že naše pozvání přijalo tolik hostů. Mohli jsme si narovinu říct, v čem se shodujeme a v čem se míjíme. Názory podnikatelů jsou pro nás velice cenné, bez nich by naše země jen těžko prosperovala. Setkání vyvolalo pozitivní reakce na obou stranách,“ uvedla poslankyně Pastuchová, která akci zároveň moderovala.

Kladné body posbírala i Jitka Volfová. „Shodli jsme se, že náš kraj potřebuje manažerské vedení, přesné rozdělení pravomocí i odpovědnosti. Nestačí pouze rozhodnout a pochlubit se v tiskové zprávě. Důležitější jsou výsledky, skutečné přínosy pro občany Libereckého kraje, a samozřejmě také následná kontrola,“ doplnila Jitka Volfová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

23:07 Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nástupu do funkce ministra pro vědu, vývoj a inovac…