Adam (Úsvit): Bilý dům se rozhodl?

04.06.2014 11:30

Bílý dům oznamuje, Bílý dům se neptá. Bílý dům si opět bude chtít dělat to, co se mu zlíbí. Spojenci to budou muset podpořit

Adam (Úsvit): Bilý dům se rozhodl?
Foto: Úsvit
Popisek: Petr Adam

Spojené státy posílí svou vojenskou přítomnost v Evropě. Uvedl to Bílý dům s tím, že jde o reakci na nové bezpečnostní výzvy a ukrajinskou krizi.

Bílý dům oznamuje, Bílý dům se neptá. Bílý dům si opět bude chtít dělat to, co se mu zlíbí. Spojenci to budou muset podpořit. Docela přesně to zapadá do výroku prezidenta Baracka Obamy, který prohlásil, že USA mají práva zasáhnout kdekoliv a kdykoliv, pokud budou ohroženy jejich zdroje.

 Těmi ohroženými zdroji se asi myslí naleziště břidlicového plynu na Ukrajině, kde je již přítomen jako jeden z šéfů firmy, která bojuje o koncesi syn amerického viceprezidenta Joe Bidena. A jak na potvoru se tato naleziště nachází na vzbouřeném Východě. Pohádkám o demokracii a míru věří už jen málokdo. Opravdu to chceme?

 Mgr. Petr Adam
 poslanec Úsvitu za Jihomoravský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…