Adamec (ODS): Trutnov zůstává v našich srdcích tím nejbáječnějším místem pro život

26.11.2021 7:37 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke svému odchodu z funkce starosty města.

Adamec (ODS): Trutnov zůstává v našich srdcích tím nejbáječnějším místem pro život
Foto: archiv starosty
Popisek: Starosta Trutnova a poslanec za ODS Ivan Adamec

Milí Trutnováci, dovolte mi ještě jednou vám všem, kteří jste mne podporovali po celou dobu mého působení ve veřejném životě svou přízní a svými hlasy i těm z vás, kteří jste se mnou ne vždy souhlasili, neboť jste mne nutili k zamyšlení a inspirovali mne, poděkovat. 

Anketa

Je v pořádku, když politik zbohatne na dotovaných solárních elektrárnách či jiných dotovaných obnovitelných zdrojích energie?

hlasovalo: 28386 lidí

Být vaším starostou jsem vnímal jako velkou zodpovědnost, ale také jako velké osobní naplnění. Trutnov je město, do kterého jsem se před mnoha lety s manželkou přistěhoval a hned napoprvé mne chytlo za srdce. Vychovali jsme zde dvě děti a zůstává v našich srdcích tím nejbáječnějším místem pro život.

Děkuji vám také za to, že díky vaší podpoře jsem měl a mám možnost hájit nejenom zájmy našeho města a kraje, ale i demokratické principy celé naší země v rámci celostátní politiky. V říjnu jsem díky vašim hlasům obhájil opět svůj mandát v Poslanecké sněmovně PČR, kde jsem byl včera oficiálně zvolen předsedou hospodářského výboru. Je to další možnost k tomu ovlivňovat hospodářskou politiku ve prospěch nás všech.

Je to také ale další závazek, a proto jsem se po zralé úvaze rozhodl rezignovat na svou dosavadní funkci starosty. Věřím, že se nám za uplynulých více jak 23 let podařilo náš Trutnov změnit ze zanedbaného a špinavého příhraničního města v krásné a prosperující a za to, že jsem mohl být u toho, jsem nesmírně vděčný.

Budu na něj dále dohlížet zpovzdálí, připraven podat pomocnou ruku svému nástupci, kdykoliv to bude v počátcích svého působení potřebovat a nepochybuji o tom, že se Trutnov bude i díky vám všem nadále rozvíjet v prosperující město evropského střihu.

Jsem připraven, i když už ne jako starosta, se s vámi nadále potkávat, naslouchat vašim podnětům a čerpat z nich podklady pro své působení v Parlamentu ČR, aby báječným místem pro život nejenom naše město, ale i kraj a země zůstaly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…