Andrla (SPR-RSČ): Andrej Babiš se zuby nehty brání vyšetřování z podezření na dotační podvod

01.09.2017 16:02

Odmítá své podezření z dotačního podvodu při čerpání eurodotací na svém projektu Čapí hnízdo, ale je třeba si připomenout jeho slova, která napsal někdy v dubnu.

Andrla (SPR-RSČ): Andrej Babiš se zuby nehty brání vyšetřování z podezření na dotační podvod
Foto: archiv Romana Andrly
Popisek: Roman Andrla

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnes už je jasné, že Andrej Babiš mluví vždy tak, jak mu to v danou chvíli vyhovuje a co mu dává možnost získání dalších preferenčních hlasů, očividně jeho marketingový tým v čele s panem Markem Prchalem funguje dobře, ale politik, kterým AB bezesporu je, ačkoli jejich heslem je: nejsme jako politici, makáme - ano, viděli jsme v minulosti, jak makají - by hlavně měl stát za tím, co řekne a nemění své názory jako počasí.

A. Babiš, Faltýnek i další pořád dokola, jako na kafemlejnku říkají, že jde jen o načasování před Parlamentními volbami, že je to jen snaha politických protivníků, jak Babiše a jeho hnutí zdiskreditovat, zlikvidovat atd., ale tím nepřímo říká, že Policie ČR pracuje na objednávku politiků, takové výroky jsou u vrcholného politika nepřípustné.

Sám jsem zastáncem toho, že dokud nepadne jasné a nezpochybnitelné podezření, odsouzení, je člověk nevinný. Ale pokud je AB nevinný a je tak "čistý", že "čistější" být už ani nemůže, čemuž asi málokdo věří, proč se tak brání vyšetřování? Místo toho, aby všem dokázal, že je to tak, jak říká, jak prezentuje v médiích, televizi apod.

Přeci pokud vím, že jsem nic špatného neudělal a jsem z něčeho podezřelý, tak udělám vše proto, abych všem dokázal, že je to právě naopak. To bych udělal já a každý normální slušný člověk. Před čím má tedy strach, čeho se bojí, o co mu jde?

Některé jeho výroky jsou opravdu hodně silné a bez toho, aniž bych měl důkaz na podporu svého tvrzení, bych na jeho místě opravdu hodně vážil slova.

Měl by Andrej Babiš, coby vícepremiér této země, bývalý ministr financí, předseda hnutí ANO, takto skutečně mluvit a prezentovat se na veřejnosti? Odpoví si každý rozumný člověk sám!

Nechme to na voličích. Ale každý ať volí srdcem, rozumem. Je třeba v sobě probudit národní hrdost a nekopat za ty, co mají problém s tím, se nechat vyšetřovat, pokud tam není něco, byť jen minimálně v nepořádku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…