Andrla (SPR-RSČ Miroslava Sládka): Volební preference – jak je to s průzkumy veřejného mínění

25.08.2017 14:38

Vážení spoluobčané, vážení voliči, sympatizanti Republikánů- nedalo nám a trochu jsme se začali zabývat tím, jak vznikají "nezávislé" průzkumy volebních preferencí.

Andrla (SPR-RSČ Miroslava Sládka): Volební preference – jak je to s průzkumy veřejného mínění
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

V první řadě je třeba zdůraznit fakt, že dnes se dá věřit máločemu, co je zmiňováno v médiích, a to konkrétně v televizích (a už vůbec ne České televizi), a novinách, z nichž většina dnes již patří politikům, to každý jistě ví.Málokdo už ale ví, že tyto tzv. nezávislé průzkumy veřejného mínění si vlastně může kdokoli nechat udělat, samozřejmě si za to musí zaplatit. Nejmenovaná nezisková organizace, kterých tu v České republice máme jako hub po dešti se pyšní tím, jak je nezávislá a nezaujatá, že nepreferuje žádnou politickou stranu ani hnutí, ale fakt je ten, že kdokoli přijde, zaplatí si její služby, tato "nezisková a nezávislá" organizace jim udělá průzkum veřejného mínění a co myslíte, jak potom pro objednatele dopadne graf volebních preferencí?

Odpověděli jste, že dobře? Ano, máte pravdu, přeci nedopadne v grafu špatně, když si to zaplatí. Dnes takový průzkum na jedné otázce stojí mezi 5.000 - 15.000,- Kč. Je to málo nebo hodně? No, jak pro koho, ale očividně to některé strany nebolí a stojí jim za to si to zaplatit. Proč to dělají? No to je přeci jasné, chtějí se zviditelnit a nalákat tak k sobě ty voliče, co jdou za tím, kdo má reálnou šanci být úspěšný. Ne každý volič volí stranu pro jejich program, ideály, serióznost. Naše strana, na rozdíl od jiných nemá za sebou žádné skandály, žádnou korupci a také máme ustálený program, který je natolik dobrý, že je většina rádoby pravicových stran kopíruje, a nejen ony. Podívejte se třeba na program Pirátů, které vlastně nelze zařadit nikam, ani napravo, ani nalevo.

Je zcela jasné, proč ve volebních preferencích nejsou některá uskupení a je nám zcela jasné, proč tam není naše strana SPR-RSČ, víte proč? Protože se snaží nás smazat z mapy, nechtějí, abychom poukazovali na to, jak naši vlast rozkradli, zdevastovali, rozprodali do ciziny a co hůř, do Číny apod. Že chtějí z naší vlasti udělat multikulturní směsku společnosti a tím prakticky ohrozit bezpečnost našeho státu, našich občanů.
My nemáme zapotřebí si platit za průzkumy, pro nás je nejlepší průzkum setkávání se reálně s lidmi na našich kontaktních kampaních, na různých akcích a oslavách. Reakce lidí na to, že se vracíme do politiky je velmi pozitivní, a naopak ty strany a hnutí, které tuto zemi táhnou do propasti zoufalství a ekonomické nestability moc dobré jméno mezi lidmi nemají.

Za několik týdnů jsme na území celé ČR mluvili s cca 960 lidmi a drtivá část z nich nám slíbila, že nás v Parlamentních volbách 2017 podpoří svým hlasem. Je to sice velmi malé procento lidí, ale další příznivci s námi komunikují přes sociální sítě, maily, telefony - tu podporu vidíme každý den a jsme za ni moc rádi.

Na základě našich dat, nám naši analytici sdělili přibližnou volební preferenci na 3,6 - 4,1 %. Pevně věříme, že přesvědčíme další naše voliče na našich plánovaných mítincích a přehoupneme se tak přes povinnou hranici 5 %, abychom se dostali do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a dostali tak do parlamentu jedinou skutečně opoziční politickou stranu.
S vaší pomocí to dokážeme!

Roman Andrla - SPR-RSČ Miroslava Sládka

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky