Bábek (TSS): Někdo rád vdolky, jiný holky. Rčení, které na volby dobře pasuje

05.10.2021 11:58 | Komentář

Naše země potřebuje změnu, a tu změnu přinesou jen nové tváře v Poslanecké sněmovně. S těmi, kdo tam už léta sedí, nic nového, nic lepšího nečekejme.

Bábek (TSS): Někdo rád vdolky, jiný holky. Rčení, které na volby dobře pasuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radomil Bábek

Vážení živnostníci a podnikatelé,

blíží se den rozhodnutí. Naše země potřebuje změnu, a tu změnu přinesou jen nové tváře v Poslanecké sněmovně. S těmi, kdo tam už léta sedí, nic nového, nic lepšího nečekejme.

Volte č. 8! Zvolíte změnu.

Jako předseda výboru Podnikatelských odborů se ucházím se o místo v Poslanecké sněmovně, a nedělám to pro svůj prospěch. Mám na mysli práva a zájmy malých podnikatelů a živnostníků. Chci v Poslanecké sněmovně bojovat za zrušení EET, kontrolních hlášení, zasadím se o radikální změnu systému úředních kontrol (např. zákaz kontrol na anonymní udání), zasadím se o výrazné snížení byrokracie a povinností, které na nás úředníci a politici vymýšlejí.

Omezení moci státu nad podnikáním, to je jeden z mých hlavních cílů pro práci v Poslanecké sněmovně.

Někdo rád vdolky, jiný holky, to je rčení, které na volby dobře pasuje. Každému z nás na různých politických stranách něco málo vyhovuje, a naopak mnohé nás dráždí a irituje. A tak, zatímco Babišovi či komunističtí voliči jsou jednotní, my, kteří bychom chtěli demokracii a svobodu, jsme roztříštění do spousty názorových proudů.

Podnikatelé a živnostníci, žádám vás, abyste zapomněli na to, že vám třeba nevyhovuje některá ze stran, za které kandiduji. Byl jsem nominován Stranou soukromníků ČR, a to snad dostatečně vypovídá o mých politických cílech – budu hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků proti státu. Pokud věříte tomu, že pro nás můžu v Poslanecké sněmovně něco dokázat, volte spojenou pravici Trikolora Svobodní Soukromníci, a to ve všech krajích.

Hoďte, někteří třeba i s trochou sebezapření, do volební urny kandidátku č. 8. Jen tehdy, budeme-li mít v Poslanecké sněmovně svého člověka, můžeme změnit podmínky českého podnikání. Cítím se dost silným a vlivným na to, abych měnil českou politiku a abych zlepšoval situaci malých podnikatelů a živnostníků.

Volte č. 8! A pokud volíte ve Středočeském kraji, zakroužkujte 1!

Děkuji vám.

Radomil Bábek, předseda výboru Podnikatelských odborů
č. 1 na kandidátce Trikolora Svobodní Soukromníci (kandidátní listina č. 8) pro Středočeský kraj nominovaný Stranou soukromníků České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě