Babiš (ANO): Chceme do EU znovu vrátit zdravý rozum místo slepé ideologie

03.06.2024 18:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do Evropského parlamentu

Babiš (ANO): Chceme do EU znovu vrátit zdravý rozum místo slepé ideologie
Foto: www.potravinynapranyri.cz
Popisek: Andrej Babiš

Vážení spoluobčané.

Brzy si nekoupíme novou naftovou oktávku, místo ní vám vnutí drahý elektromobil, který nebudete mít pořádně kde dobít. Budeme platit novou zelenou daň za domácnosti a za pohonné hmoty. Už teď platíme nesmyslné částky za energie a bude hůř.

Ještě k tomu chce EU lidem na venkově zakázat topení pevnými palivy kvůli svaté válce proti emisím. Kvůli milionům nelegálních migrantů z Afriky a Blízkého východu se v Evropě mění zvyky, kultura, města i celé země. V dříve bezpečných zemích se dnes lidé bojí večer chodit venku po ulici. A to nejhorší. Chtějí Českou republiku zbavit suverenity, aby o nás pak rozhodoval jen Brusel.

V posledních pěti letech Evropskou unii ovládli zelení fanatici a promigrační vítači a tohle je výsledek. Možná jste si před pěti lety říkali, že chodit volit do Evropského parlamentu je zbytečné, že je jedno, jak volby dopadnou, protože je Brusel stejně daleko a naše životy neovlivní. Jak vidíte, ovlivní. A hodně. Chcete, aby to takhle pokračovalo dál? Já určitě ne.

Naštěstí toho ještě můžeme spoustu zvrátit. K tomu ale potřebujeme vaši pomoc. Hnutí ANO bude bránit suverenitu České republiky a hájit české zájmy. Budeme bojovat proti ilegální migraci a zarazíme zelené šílenství. Chceme do EU znovu vrátit zdravý rozum místo slepé ideologie. Proto ale musíme v evropských volbách vyhrát a k tomu potřebujeme VÁS!

Myslete, prosím, na to. Příští týden 7. a 8. června si udělejte čas, přijďte prosím k volbám a volte hnutí ANO. Kvůli naší zemi a našim dětem.

Teď jde fakt o budoucnost. Volte č. 14, volte ANO. Volte, než bude pozdě!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.