Babiš (ANO): Já na vládu, vláda na mě

08.09.2023 10:38 | Komentář

Je čas nazývat věci pravými jmény. Fialova vláda zavádí novou totalitu.

Babiš (ANO): Já na vládu, vláda na mě
Foto: Archiv AB
Popisek: Andrej Babiš

Totalitu ve smyslu snahy uzurpovat veřejný prostor, zadupat své oponenty a zabetonovat se u moci na dlouhé roky dopředu za asistence prorežimních novinářů, aktivistů, úředníků, umělců a různých expertů. Přitom to jsou tito neobolševici, kteří jsou skutečným nebezpečím pro naši demokracii.

Pětikoalice získala absolutní moc. Ovládá nejen vládu, ale i Sněmovnu a Senát, kde porušuje jednací řád, ale dokonce i Ústavu České republiky a systematicky potlačuje opozici. Na Hradě má svého prezidenta, který ji jde na ruku, jak jsme názorně viděli při frašce týkající se snížení důchodů. Prezidentovi vybírá kandidáty do Ústavního soudu člověk, který je svázán s pětikoaličním Senátem a který se snažil o sesazení prezidenta Zemana. Ústavní soud dnes vede člověk, který chodil na demonstrace Milionu chvilek. O všem pak píší prorežimní novináři na výplatní pásce oligarchů, jimž sekundují veřejnoprávní média. Vláda veřejnoprávní média korumpuje zvyšováním koncesionářských poplatků a ta soukromá objednáváním reklamního prostoru za desítky milionů. Veřejnoprávní média, která se stala hlásnou troubou pětikoalice, hájí rozčilení umělci, kteří žijí z pořadů produkovaných z koncesionářských poplatků. Nebo je snad náhoda, že ministr kultury ještě v červenci loňského roku říkal, že vláda nebude zvyšovat koncesionářské poplatky a teď je všechno naopak?

Anketa

Dovládne Fialova vláda do voleb 2025? Bez ohledu na vaše přání

11%
hlasovalo: 29567 lidí

Dovede si snad někdo představit, že by za naší vlády bylo možné, aby nebyly k sehnání v lékárnách rok a půl antibiotika a další základní léky? Že bychom si objednali v médiích vládní kampaň za desítky milionů, abychom lidi informovali o eReceptu? Že bychom měli černé fondy na financování volební kampaně? Že bychom na ministerstva a na úřady natahali politické trafikanty? Že bychom pod záminkou dezinformací chystali zákon umožňující trestat za názory? Že bychom měli kvótu dvou komunistů na Ústavním soudu? Že bychom politicky zasahovali do veřejnoprávních médií? Atd. atd. Fialovi a spol. tyto praktiky média nejen tolerují, ale fungují dokonce jako jejich obhájci.

Tento korupční systém se hnutí ANO v roce 2013 podařilo narušit. Když tradiční politici zjistili, že nemám koaliční potenciál, jinými slovy nekradu, pokusili se mě zničit nejdřív vymyšleným stíháním ve smyšlené kauze Čapí hnízdo a přijímání účelových zákonů Lex Babiš. Nakonec se jich muselo domluvit pět proti jednomu, aby hnutí ANO ve sněmovních volbách těsně udolali. Od té doby je jejich programem jen a jen Antibabiš.

Dnes se vracíme do stavu před zásahem na Úřadu vlády v roce 2013, kdy kmotři skrze premiérovu milenku ovládali stát. Po dvou letech vlády Fialových bolševiků tu zase vzniká obří korupční chobotnice na sobě závislých a vzájemně provázaných skupin, jejichž jediným zájmem není pomoci České republice a něco změnit k lepšímu, ale zachovat si přístup ke státním penězovodům, které jim dotujeme my všichni. Prostě já na vládu, vláda na mě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

babiš ty nuly skvěle vytáčí a odkopává, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusecharl , 08.09.2023 11:08:00
a volební preference ano se již blíží k 45 % ( po přepočtu +5% ) !!! Proto ta hysterie fialů , pekarů a bartošků !!!

|  6 |  0

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…