Babiš: Sobotka a jeho přátelé rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi

09.07.2017 18:16

Andrej Babiš na Facebooku k Moravskoslezskému kraji

Babiš: Sobotka a jeho přátelé rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

Dostal jsem vzkaz ze severu Moravy. “Ukažte se v zapomenutém Moravskoslezském kraji, který upadá v zapomnění, co se investorů týče. Lidi Vás mají rádi a budou Vás volit. Vydržte,” napsala mi paní Pavla Pardubická. Děkuji jí za podporu a vám všem ostatním chci vzkázat ze srdce:

Sobotka a jeho přátelé sice rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi, ale teď se karty obrací. Váš kraj má jako hejtmana našeho skvělého Ivo Vondráka a Ostrava zase našeho primátora Tomáše Macuru.

Nastartovali jsme investice společnosti Siemens včetně podpory vědy a výzkumu. Bylo založeno Moravskoslezské inovační centrum, ve kterém budeme podporovat podnikání mladých, malých a středních firem.

Děláme všechno proto, aby sever Moravy přestal být známý špatným ovzduším, nízkými platy a mafiány napojenými na ČSSD ale stala se z něj moderní a dynamická ekonomika.

Přitom neinvestujeme jen do průmyslu, ale do celkové kvality života. K němu patří samozřejmě kultura. Chystáme spoustu projektů včetně Krajské vědecké knihovny, rozšíření Galerie umění a velkého koncertního sálu. Kraj bude do pár let doopravdy žít. To mi věřte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…