Balcarová (Piráti): Ne jed, ale pestrost krajiny

04.02.2020 22:31

Komentář na facebookovém profilu k hrabošům

Balcarová (Piráti): Ne jed, ale pestrost krajiny
Foto: pirati.cz
Popisek: Dana Balcarová (Piráti)

Dnes jsem se zeptala MŽP, jakým způsobem hodlá zajistit, aby případným znovupovolením STUTOXu II nedocházelo k dalšímu zbytečnému zabíjení zvířat a poškozování přírody.

Zajímá mě, jak předejít ohrožení jiných druhů živočichů nebo domácích zvířat. Jak zajistit, aby nedošlo ke kontaminaci vod. Bude se STUTOX ve velkém sypat i v chráněných územích? Budou aplikaci posuzovat kompetentní odborníci nebo to bude zase jen papírová záležitost?

Jak dlouho ještě bude trvat, než pochopíme, že tudy cesta nevede? Všechny ty jedy, které ve velkém stříkáme a sypeme všude a na všechno, se nám vrátí na stavu naší půdy, biodiverzity, na kvalitě vody a na našem zdraví.

Ptáte se na řešení? Systémovým řešením nejen proti hrabošům, ale také proti suchu, povodním nebo erozi, je jedině pestřejší krajina s vysokou biodiverzitou, kvalitní půdou a pečujícími vlastníky, kteří myslí na budoucí generace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice