Baránek (Soukromníci): Nepodléhejme demagogům a pojďme se očkovat proti covidu-19

15.12.2020 9:50

Výzva zakladatele Strany soukromníků České republiky k očkování proti koronaviru

Baránek (Soukromníci): Nepodléhejme demagogům a pojďme se očkovat proti covidu-19
Foto: archiv
Popisek: Rudolf Baránek

Je mně 70 let, jsem tlustý a mám cukrovku. Jsem tedy ideální lahůdka pro covid 19. Ještě nikdy v životě jsem si tak poctivě a často neumýval ruce jako v letošním roce. Nosím roušku a často používám dezinfekci. Čínský mor jsem tedy v žádném případě nepodcenil. Stále naplno pracuji, setkávám se s lidmi a je tedy otázkou, kdy udělám chybu nebo budu mít smůlu.

Od roku 1950, kdy jsem se narodil, jsem prožil různá očkování. Proti neštovicím, záškrtu, obrně atd. atd. Ihned, jak to půjde, se nechám očkovat proti covidu 19. Aby se život navrátil do normálu, jiné řešení než očkování není. Vaše rodiny, firmy a i republika Vás potřebují zdravé. Opravdu věřím, že v roce 2021 dosáhneme dvou velkých vítězství. Vakcínou porazíme covid 19 a parlamentními volbami stejně nebezpečnou vládnoucí postkomunistickou tlupu.

S úctou

Rudolf Baránek předseda Sdružení československých podnikatelů 1989-1996 zakladatel Strany soukromníků České republiky v r. 2008

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…