Bárta: Hazard vítězí, Kalousek se zdržel hlasování o vlastním návrhu

13.08.2013 19:49

Dnes ráno jsem avizoval, že předložím návrh novely Miroslava Kalouska, která by umožňovala okamžité stažení výherních automatů, které jsou v rozporu s vyhláškami obcí. To, že to Kalousek s dobrodiním a ozdravením ČR nemyslel vážně, se ukázalo dnes ve 14:23, kdy se zdržel hlasování nad vlastním návrhem.

Bárta: Hazard vítězí, Kalousek se zdržel hlasování o vlastním návrhu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Je to hnus a prasárna v Kalouskově podání, na kterou jsem si už ale z jeho strany zvykl nejen já, ale doufám, že i všichni voliči. Prostě, pane exministře, až se někdy budete distancovat od zaplevelování země VLT, doufám, že Vám každý novinář vpálí do obličeje toto vaše hlasování. Zavolejte mu, ptejte se, proč nevěří vlastnímu dítěti? Ani na oddělení adiktologie z Kaluska nebudou mít radost, protože nestíhají příliv gamblérů. 

Stejně tak by se ale měla stydět celá topka, drtivá většina socdem a o ODS a komunistech ani nemluvě. Zatímco první tři subjekty z toho mají asi zisk, pro KSČM platí, čím hůře, tím lépe. Ještě, že se už rozpouštíme. Ať to občané vidí, když se pro ně mohlo udělat něco pozitivního, seděli si poslanci na rukách.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…