Bartoš (Piráti): Politika je prostředkem změny, nikoliv cílem

08.01.2022 16:21 | Ze sítí

Poděkování na facebookovém profilu za znovuzvolení předsedou strany

Bartoš (Piráti): Politika je prostředkem změny, nikoliv cílem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Bartoš, místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Chtěl bych s velkou pokorou poděkovat všem Pirátkám a Pirátům, kteří se ve volbě nového vedení naší strany rozhodli podpořit mou kandidaturu a zvolit mě znovu pro nadcházející dva roky svým předsedou. Tohoto rozhodnutí si velice vážím a udělám maximum pro to, abych ve mě vloženou důvěru nezklamal. Děkuji také všem svým volebním „soupeřům“ a v neposlední řadě členkám a členům, kteří volili některého z mých protikandidátů za to, že se do hlasování zapojili a projevili svůj názor.

Máme za sebou velice náročný rok, ale především velké množství těžké práce před sebou. Čeká nás spousta vnitrostranických úkolů, ale hlavně práce pro 10 milionů občanů této země a zejména 830 000 našich voličů, kteří nám v posledních volbách vyjádřili svou důvěru. Těmto lidem jsme slíbili prosazování našeho koaličního programu a díky vládní účasti máme šanci svým slibům dostát.

Schytali jsme za poslední měsíce řadu šrámů a některé se budou ještě chvíli hojit. Já přesto věřím, že i když je aktuální situace těžká, vzejdeme z ní zkušenější, poučení z vlastních chyb a nakonec jako strana silnější.

Silnější především pro to, abychom mohli i v budoucnu bránit svobodu lidí, podporovat soudržnost společnosti a klást důraz na vzdělávání. Abychom ukázali, že jsme silnou a úspěšnou liberální a středovou stranou, která vznikla díky nasazení obyčejných lidí, která není nikomu zavázána a která je tu především pro obyčejné lidi. Z pozice předsedy strany a člena vlády pro to, s podporou dalších Pirátek a Pirátů, udělám maximum.

Politika je totiž prostředkem změny, nikoliv cílem.
Ještě jednou všem velice děkuji.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…