Bartošek (KDU-ČSL): Tohle Libuše z Vyšehradu vidět nemohla...

02.04.2015 4:34

Praha je, pod vedení první ženy-primátorky, tavicí pecí pokroku a inovativní dílnou v jednom. Adriana Krnáčová našla v oblasti řešení právních sporů skutečnou díru na trhu, která v budoucnu výrazným způsobem zlevní a zrychlí pře protistran.

Bartošek (KDU-ČSL): Tohle Libuše z Vyšehradu vidět nemohla...
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Jan Bartošek, místopředseda KDU-ČSL pro sociální politiku

Obě si najmou (samozřejmě bez výběrové řízení, …jsme přeci lidi, tak se dohodneme) jednu advokátní kancelář, která nestranně a hlavně zcela bez jakéhokoli střetu zájmů spor rozsoudí. Protože, co je „střet zájmů“, tak na to jsou borci v ANO experti. Při platbě si obě protistrany porovnají faktury od AK a zaplatí každá polovinu…

Takto si to nejspíš fakt představuje. Jestliže je skutečností (jak Dnes uvedla Mladá fronta), že se domlouvala s šéfkou firmy, s níž se magistrát soudí kvůli pronájmu Škodova paláce na výběru advokátní kanceláře, pak Bůh s námi a zlé pryč. A co by na to asi řekla skutečně historicky první „primátorka“ našeho hlavního města, kněžna Libuše? Nejspíš to, že tak účinné halucinogeny nepožívala ani ona, blahé paměti.

Ing. Jan Bartošek

  • KDU-ČSL
  • Místopředseda KDU-ČSL
  • místopředseda PS PČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…