Bělobrádek: KDU-ČSL není strana reprezentovaná jedním mužem

03.12.2013 21:20

Předseda KDU-ČSL ke své cestě do USA.

Bělobrádek: KDU-ČSL není strana reprezentovaná jedním mužem
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek ve středu 4. 12. 2013 odjíždí na pracovní pobyt do USA. Do ČR se vrátí v neděli 15. 12.

Bělobrádek k tomu uvedl: „V posledních několika dnech se o tom hodně mluví, proto považuji za vhodné uvést některé informace na pravou míru. Skutečně se nejedná o žádnou dovolenou nebo školení. Je to několik měsíců plánovaný výjezd na pozvání Ministerstva zahraničí USA a jedná se o velmi prestižní záležitost. Mám na místě domluvené schůzky s významnými reprezentanty veřejného života.“ Ke spekulacím o komplikování průběhu vládního vyjednávání doplnil: „KDU-ČSL není strana reprezentovaná jedním mužem, v době mé nepřítomnosti mě bude, jako už několikrát v minulosti, zastupovat 1. místopředseda strany Marian Jurečka, který také povede vyjednávání.“ Volné místo v týmu navíc doplní zkušený politik, senátor KDU-ČSL Stanislav Juránek. „Nevidím žádný důvod, proč by mělo docházet ke komplikacím. Nakonec, rozhodující slovo bude mít v otázce vyjednávání o vládní koalici Celostátní konference KDU-ČSL,“ uzavřel předseda lidovců. Celostátní konference, která je nejvyšším stranickým orgánem mezi sjezdy, zasedne v pondělí 16. 12. Zasedání povede Pavel Bělobrádek.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.