Benda (NÁR.SOC.): Host do domu...

20.09.2017 10:04

Jsme rádi, že žijeme v zemi, jež má bohatou historii a tradice. Každý z nás je na svou vlast hrdý. Učíme své děti úctě k hodnotám, dodržování zákonů a pravidel. Jsme pohostinní a tolerantní. V současné době je však třeba dávat dobrý pozor na takzvané hosty v podobě migrantů, kteří chtějí vše, nejeví známky pokory ani touhu pracovat.

Benda (NÁR.SOC.): Host do domu...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Benda

Často se z nich v Evropě vyklubou teroristé, poslové smrti zrůdného Islámského státu. Rádoby „hosté“ se stávají rizikem pro životy spousty lidí.

Včerejší rozhodnutí nezávislého soudu v rámci somálské studentky, která se soudila o to, že zákaz hidžábu je diskriminací, velmi vítáme. Soud dal za pravdu škole. Možná první krůček k reálnému postoji do budoucnosti. Je škoda, kolik zbytečného času lidé tímto handrkováním strávili.

Staré přísloví „host do domu, Bůh do domu“ již dnes nemusí platit v celé šíři. Buďme opatrní, koho do naší poklidné země přijmeme, abychom se nemuseli bát o život svůj ani svých blízkých.

Ing. Petr Benda
statutární místopředseda Národních socialistů a lídr kandidátky DSSS s podporou Národních socialistů pro volby do PS PČR v Libereckém kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.