Bláha (ODS): Ještě na jaře odstartuje první etapa oprav mateřské školy Sluníčko

06.05.2020 10:45

Rada města dnes schválila výběr zhotovitele první etapy oprav mateřské školy Sluníčko, ve které bude zrekonstruován hospodářských pavilon včetně jeho vnitřních prostor, provede se rekuperace, také dojde k výměně a zateplení fasády a výměně oken.

Bláha (ODS): Ještě na jaře odstartuje první etapa oprav mateřské školy Sluníčko
Foto: ODS
Popisek: ODS

Stavební práce za 10, 6 milionů korun bez DPH budou zahájeny nejpozději do začátku června a potrvají do poloviny listopadu. Celkově má rekonstrukce mateřské školy Sluníčko tři etapy, ta druhá by mohla být realizována v průběhu příštího roku.

„Nyní je třeba dořešit veškeré náležitosti v souvislosti s podpisem smlouvy a poté harmonogram oprav projednat i s vedením mateřské školy. Snahou je, aby stavební práce co nejméně zasáhly do běžného chodu školky,“ říká náměstek primátora pro oblast investic Jiří Bláha. Opravy hospodářského pavilonu, ve kterém se nyní nachází zázemí pro pedagogický i nepedagogický personál, sklady a také vývařovna, by se tak rodičů a dětí měly dotknout minimálně. „Rodiče již byli s tímto plánem rekonstrukce obeznámeni. Jedinou věcí, kterou je třeba z důvodů rekonstrukce změnit, je způsob stravování. Mateřská škola si do poloviny listopadu nebude vařit sama, ale jídla jí budou dodávány ze základní školy Milady Horákové,“ dodává Bláha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…