Bláha (ODS): Všichni uchazeči o stavbu fotbalového stadionu podmínky splnili, nyní budou podávat předběžné nabídky

24.12.2020 16:50

První kolo tendru na stavbu multifunkčního fotbalového stadionu skončilo úspěšně, všichni přihlášení účastníci splnili požadavky na potřebnou odbornost.

Bláha (ODS): Všichni uchazeči o stavbu fotbalového stadionu podmínky splnili, nyní budou podávat předběžné nabídky
Foto: ODS
Popisek: ODS

O pokračování v zadávacím řízení rozhodla hodnoticí komise, která nabídky posuzovala. V pátek bylo zahájeno druhé kolo, ve kterém budou zájemci do 5. února podávat předběžné nabídky.

„Zatím se situace v soutěži vyvíjí poměrně příznivě. V prvním kole se zájemci do zadávacího řízení na stavbu multifunkčního fotbalového stadionu pouze přihlásili, jelikož muselo být posouzeno, zda uchazeči splňují podmínky odbornosti. U některých jsme si vyžádali ještě doplnění. V tomto týdnu hodnoticí komise konstatovala, že všichni podmínky účasti splnili a mohou se zúčastnit dalšího kola zadávacího řízení,“ říká náměstek primátora pro oblast městských investic Jiří Bláha. Účastníci již byli městem vyzváni, aby podali předběžné nabídky. „Předběžné nabídky se podávají do 5. února. Poté budou následovat jednání s účastníky tendru, jejichž předmětem bude vylepšení návrhů ve prospěch zadavatele, tedy města. Následně pak budeme účastníky vybízet k finálnímu podání nabídek,“ doplňuje Bláha. Zahájení přípravných prací na novém stadionu se v případě úspěšného tendru předpokládá v prvním pololetí příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…