Blok proti islamizaci: Dnes byla ustanovena Moravskoslezská organizace

06.05.2016 22:03

Dnes dopoledne na základě včerejšího setkání členů BPI v Moravskoslezském kraji se ustavila Moravskoslezská organizace BPi.

Blok proti islamizaci: Dnes byla ustanovena Moravskoslezská organizace
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Moji kolegové i já jsme znechuceni manipulacemi pana krajského předsedy Martina Vítka, který na celorepublikové Akční radě BPI žádal ukončení spolupráce s Úsvitem. Přitom před akční radou bojkotoval svolání naší členské schůze, kde jsme měli stanovisko našeho kraje demokraticky projednat. Místo toho některé vybrané členy BPI obvolal, jejich stanovisko pak podával jako stanovisko celého kraje. „Jsme pobouřeni takovým přístupem a budeme se obracet na republikové orgány s žádostí o nápravu,“ řekla V. Antošová, která se spojila s Janou Borkovcovou a zahájila práci na založení krajské organizace BPi MS. „Jdou se mnou ti pracovití lidé, kteří se podíleli na kampani s Úsvitem a svoji dobrovolnou práci nechtějí vyhodit pro jedno nerozumné vyjádření dvou pánů,“ dodala.

Zároveň vstoupíme v jednání s Úsvitem a doporučíme mu za lídra kandidátky pro krajské volby pana Pavla Korunu, báňského záchranáře z Orlové. Jsme totiž přesvědčeni, že v dnešní krizi s OKD by měl v krajském zastupitelstvu zasednout člověk, který celý svůj život pracuje jako horník a záchranář, protože on je nejlépe schopen současnou zoufalou situaci v kraji řešit.

přípravný výbor
Blok proti islamizaci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.