Blok proti islámu požaduje vypsání referenda o vystoupení z EU

13.04.2016 9:06

Blok proti islámu dnešním dnem počínaje bude všemi prostředky usilovat o vypsání referenda o vystoupení z Evropské unie. Vzhledem k tomu, že Evropský parlament dnes, tj. 12. dubna 2016, odhlasoval tzv. povinné kvóty pro přijímání uprchlíků jednotlivými zeměmi EU a vzhledem k předchozímu totožnému stanovisku Evropské komise, požaduje BPI vypsání referenda o vystoupení České republiky z Evropské unie.

Blok proti islámu požaduje vypsání referenda o vystoupení z EU
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Evropská komise navíc zveřejnila svůj plán, že celá agenda azylového řízení bude přesunuta na tzv. „Kancelář pro podporu azylu“. Tímto krokem překročili bruselští byrokraté Rubikon, protože místo ochrany občanů Evropské unie a práva jednotlivých suverénních států Evropy rozhodovat o azylovém řízení, přebírá tato bruselská „cestovní kancelář“ odpovědnost za další statisíce, možná miliony, nelegálních a za peníze evropských daňových poplatníků i pololegálních azylantů z Turecka a jejich násilné rozmisťování ve všech zemích EU.

„Poté, co se EU zavázala vyplatit Turecku výkupné ve výši 5 000 000 000 Euro a navíc zavést bezvízový styk s Tureckem, což proti vůli občanů České republiky i v rozporu s usnesení Poslanecké sněmovny odsouhlasil předseda vlády Bohuslav Sobotka, nemáme jinou možnost, než zahájit kroky k vystoupení z Evropské unie. Ostatně soudím, že Evropský parlament svým dnešním rozhodnutím zardousil ideu Evropské unie,“ uvedl předseda BPI doc. Martin Konvička.

Lakonicky situaci okomentoval člen Akční rady BPI Petr Štěpánek:
„UPRCHLICKÉ KVÓTY – TOTALITY KÓTY!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce