Bohumil Šimek (ANO): Práci hejtmana bych přirovnal k péči o vinohrad na jižní Moravě

02.10.2020 17:13

A čtyři roky jsou za námi. Chtěl bych Vám poděkovat za Vaši důvěru, kterou jste mi před čtyřmi lety projevili ve volbách.

Bohumil Šimek (ANO): Práci hejtmana bych přirovnal k péči o vinohrad na jižní Moravě
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (BPP, zvolen za hnutí ANO)

Poděkovat chci také všem svým spolupracovníkům za jejich skvělou práci a osobní nasazení pro náš region, stejně tak i starostům a všem, se kterými jsem za ty čtyři roky měl možnost pracovat.

Přestože jsem do úřadu hejtmana nastupoval s troufám si říct bohatými profesními i životními zkušenostmi, s klidným svědomím se Vám přiznám, že to nebylo vždycky úplně snadné. Práci hejtmana bych přirovnal k péči o vinohrad na jižní Moravě – žádá si čas a dlouhodobou práci. Zdravím naše vinaře!!! :-)

Ano, možná jsem mohl být marketingově aktivnější, jak občas někteří moji kritici s oblibou uváděli. Ale byl jsem vychován tak, abych raději méně mluvil, a místo toho přiložil ruku k dílu. Zato se mohu vždy a všem podívat přímo do očí. A s čistým svědomím mohu prohlásit, že jsem se snažil spolu se svými kolegy dělat maximum, co bylo v daném čase možné. Některé věci se povedly, spousta věcí je úspěšně v chodu, ale máme před sebou také hodně projektů, ve kterých je potřeba pokračovat.

Děkuji všem, kteří mi vyjadřují podporu a na závěr Vás chci požádat, přijďte k volbám!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…