Boublík (Změna pro Prahu 12): Šíření nepravdivých pomluv se budeme bránit

30.01.2017 16:39

Nakladatelství MILPO vydalo na konci loňského roku zajímavou a poutavou publikaci s názvem „Kniha o Praze 12 křížem krážem.“ Na vydání díla úzce spolupracovala také městská část Praha 12 a objednala si současně 1000 kusů této knihy.

Boublík (Změna pro Prahu 12): Šíření nepravdivých pomluv se budeme bránit
Foto: praha12.cz
Popisek: Úřad Městské části Praha 12

Kniha Křížem krážem po Praze 12 je doposud nejlevnější publikací, jež o Praze 12 vyšla. Skutečná cena takovéto publikace odpovídá částce o 50% vyšší, než za jakou se prodává. Na stejném modelu smlouvy a spolupráce nakladatelství a radnice při náboru inzerce, z které se kniha z podstatné části hradí, se vydalo přes stovku obdobných knih z různých částí Prahy. Bez inzerce se dnes již podobné knihy nevydávají, jejich cena by byla příliš vysoká. Výsledná podoba knihy je skvělá a autorům za perfektní práci patří dík.

Jak jsme informovali v Novinách Prahy 12 v květnu 2016, nakladatelství knihu prodává ve vybrané síti pražských knihkupectví.

V souvislosti s vydáním knihy proběhl na posledním jednání zastupitelstva pokus ze strany TOP09 o očernění bývalé starostky Daniely Rázkové. TOP09 například nepravdivě kritizovala údajné neoprávněné uhrazení zálohové faktury nebo v knize obsaženou inzerci.

Šíření těchto a obdobných nepravdivých pomluv nebo facebookových "fake news" se budeme rozhodně bránit.

Městská část Praha 12 nyní jedná s nakladatelstvím MILPO za účelem ozřejmění určitých technicko - administrativních nejasností, které budou v blízké době vyřešeny. Ihned poté bude kniha v prodeji také přímo na radnici Prahy 12 v Pískové ulici a to za doporučenou cenu 396 korun.

Mgr. Zbyněk Boublík, místostarosta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.