Bouzek (TOP 09): Pokračujeme v kurzu ochrany demokracie, právního státu a svobod

30.11.2015 10:11

Reakce jihočeské TOP 09 na sněm:

Bouzek (TOP 09): Pokračujeme v kurzu ochrany demokracie, právního státu a svobod
Foto: top 09
Popisek: Logo TOP 09

TOP 09 má za sebou 4. Celostátní sněm. Vedení jihočeské top 09 nominovalo na předsedu strany Miroslava Kalouska, který od delegátů získal silný mandát, konkrétně 148 ze 171 hlasů, což je v přepočtu 86,5 procenta.

„Sněm rozhodně nepřináší žádné zásadní zvraty, pokračujeme v nastaveném kurzu ochrany demokracie, právního státu a lidských svobod. Rozhodně se postavíme proti snaze oligarchizovat českou společnost a proti snahám Hradu zaprodat naši zemi autokratovi z Kremlu. Nové omlazené vedení naší strany je toho dostatečnou zárukou,“ komentoval jeho výsledky předseda krajské TOP 09 a znovuzvolený člen výkonného výboru Tomáš Bouzek.

Posílil i vliv jihočeského regionu. „Nyní máme zastoupení v předsednictvu strany a tři členy ve výkonném výboru,“ uvedl Tomáš Bouzek. Křeslo v předsednictvu strany získal poslanec Zdeněk Bezecný, který zároveň usedne i ve výkonném výboru, spolu s Tomášem Bouzkem a místopředsedou krajské TOP 09 a místostarostou města Písek Josefem Knotem.

„Jako místostarosta Písku budu podporovat větší sepjetí strany s jednotlivými regiony,“ uvedl Josef Knot. Podle jeho slov má TOP 09 v regionech řadu schopných lidí, kteří jsou schopni vnášet do celostátní politiky strany komunální témata a zároveň je komunikovat s občany ve svých obcích a městech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice