Brázdil (KSČM): Jsem Slovan, dělník a jsem komunista...

27.03.2016 7:35

Jmenuji se Oto Brázdil, jsem Slovan, Čech, vlastenec, dělník a jsem komunista. Ctím stáří, ženy, rodinu, vlast, moudrost, statečnost, spravedlnost, čestnost, zdraví selský rozum a všechny bytosti, které mají srdce na správném místě.

Brázdil (KSČM): Jsem Slovan, dělník a jsem komunista...
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Vždy jsem si šel vlastní cestou a řídil se příslovím „neuč se, život tě sám naučí“. Na cestě životem mi Komunistická strana zkřížila cestu dvakrát. Poprvé, když jsem jako 18 letý mladík a kandidát na vstup do KSČ šel cinkat klíči v roce 1989. Hned po tom si mě předvolalo vedení strany v Brně, abych jim vysvětlil důvod, proč jsem to udělal. Asi mi dali za pravdu, protože jsem dostal legitimaci do KSČ.

Můj život měl, ale jinou cestu a ne vždy, byla jednoduchá. Na to, že nemám vysoké vzdělání a nejsem od přírody lingvista, se mi podařilo uspět. Důkazem je tomu moje dlouholetá praxe jako vedoucí manažer a to i u nadnárodní zahraniční společnosti. U této firmy jsme společně s dělníky dostali, naši lokální pobočku v Břeclavi na vítěznou špici v Logistice ze všech poboček z celého světa této společnosti. Poznal jsem Kapitalismus a dokázal v něm uspět a zachovat si lidskou tvář. Po druhé jsem požádal o vstup do KSČM sám dobrovolně v roce 2014, když jsem z této společnosti odešel.

„I ve 44 letech nejsem dost starý na to, abych byl REBEL. Budu hájit zájmy lidu, protože jen on má tu největší sílu, která může změnit tento současný svět.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.