ČSSD: Kampaň Dva roky ve vládě lidi zaujala

14.03.2016 17:20

Kampaň s názvem Dva roky ve vládě občany v minulých dnech zaujala. Speciální video vysvětlující, proč stát není firma, ale společenství lidí, a webová stránka kampaně www.srdcebijevlevo.cz, přitáhly značný zájem,“ komentoval průběžné výsledky návštěvnosti webu předseda ČSSD a premiér Bohuslav Sobotka.

ČSSD: Kampaň Dva roky ve vládě lidi zaujala
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Jarní kampaň sociální demokracie bude ode dneška pokračovat třetí vlnou, včetně nového billboardu, na němž je vyfocen Bohuslav Sobotka s mladými sociálními demokraty. Video se objevilo v pondělí 10. března 2016 a za pouhý týden mělo přes 35 tisíc zhlédnutí, celkově kampaň lákající stránky kampaně www.srdcebijevlevo.cz zobrazilo přes 8 milionů zařízení, celkově šlo o více než 31 milionů zobrazení a logo ČSSD lidé viděli přes 15 milionů minut.

„Jsme rádi, že se lidé na internetu o naši práci zajímají a pozitivně ji hodnotí, odpovědí na kampaň Dva roky ve vládě jsou převážně kladné emaily nebo konkrétní dotazy občanů,“ řekl Bohuslav Sobotka s tím, že o kampaň je zájem především mezi lidmi ve věku 25 až 44 let.

Podle jeho slov to ukazuje na skutečnost, že kampaň na internetu byla zvolena správně a dostala se i k cílovým skupinám, které nejsou typickými voliči sociální demokracie. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…