ČSSD: Zemřel bývalý senátor a starosta Blanska Ing. Libor Pavlů

18.08.2015 13:46

Česká strana sociálně demokratická v těchto dnech vzpomíná na bývalého senátora, starostu Blanska a aktivního člena ČSSD Ing. Libora Pavlů, který nás navždy opustil v neděli 16. srpna 2015.

ČSSD: Zemřel bývalý senátor a starosta Blanska Ing. Libor Pavlů
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Ing. Libor Pavlů se narodil 12. února 1945. Byl českým politikem, ekonomem a podnikatelem, bývalým senátorem za obvod číslo 49 - Blansko a velmi aktivním členem ČSSD. V letech 1996 až 1998 zastával funkci starosty města Blanska, poté mezi lety 2000 až 2002 působil jako radní. Ve volbách 1996 se stal členem horní komory českého parlamentu. Ve druhém kole tak obdržel 53,92 procent hlasů a byl zvolen senátorem. V senátu zasedal ve Výboru pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí.

Libor Pavlů byl do poslední chvíle stále aktivním členem Místní organizace ČSSD Blansko. Vyjadřujeme upřímnou soustrast rodině a blízkým.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL