ČSSD zahajuje kampaň pro podzimní volby

01.09.2014 12:25

Sociální demokracie zahajuje kampaň pro senátní a komunální volby! V pondělí 1.9. dorazí na Masarykovo náměstí v Pelhřimově předseda ČSSD Bohuslav Sobotka a předseda Senátu Milan Štěch, aby prezentovali dosavadní úspěchy strany ve vládě a pohovořili s lidmi o tom, co všechno je třeba ještě zlepšit.

ČSSD zahajuje kampaň pro podzimní volby
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Zahájení volebního turné předsedy strany se zúčastní také ministři za ČSSD, hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek a kandidát ČSSD na starostu Pelhřimova František Kučera.

V Pelhřimově začíná 1.9. ve 14 hodin volební turné předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, během něhož v blízké době navštíví nejen všech 27 senátních obvodů, ve kterých se volí do Senátu, ale také většinu statutárních měst. Bohuslav Sobotka tak osobně podpoří kandidáty sociální demokracie na senátory, starosty a primátory.

Plán předvolebních mítinků předsedy ČSSD je dostupný na webu strany pod tímto odkazem. Strana již také od poloviny srpna prezentuje na internetu a na plakátovacích plochách klíčové body svého programu, které se již podařilo na vládní úrovni splnit. Zmínit lze například zrušení poplatků za recept a u lékaře od prvního ledna 2015, snížení DPH na léky, vyšší platy pro policisty, hasiče, učitele i pracovníky v sociálních službách nebo růst penzí s plným zhodnocením inflace.

Všechna tato opatření už prošla prvním čtením v Poslanecké sněmovně a definitivně se o nich bude hlasovat ve Sněmovně i v Senátu ještě před říjnovými volbami.

Kromě prezentace politických úspěchů sociální demokracie bude v Pelhřimově čas i na zábavu a povídání s lidmi o tom, co jim leží na srdci. První den volební kampaně ČSSD v Pelhřimově doprovodí tradičně hudební program, o který se postará skupina Božejáci a skupina Martina Vaverky. Lidé se mohou těšit také na průvod mažoretek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.