Černoch (Úsvit): Není čas na cokoli čekat! Musíme chránit naše občany

22.03.2016 16:17

Jsem naprosto šokován dalším brutálním teroristickým útokem na Evropu!

Černoch (Úsvit): Není čas na cokoli čekat! Musíme chránit naše občany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Černoch v redakci PL

Vyzývám vládu a premiéra Sobotku, aby byla co nejrychleji zajištěna komplexní ochrana hranic, po které voláme v parlamentu již rok a maximálně posílen policejní dozor na letištích, nádražích, metru a obchodních centrech.

Není čas na cokoli čekat! Musíme chránit naše občany před bezpečnostními riziky, které se den ode dne zvyšuji! Nadále odmítáme přijímaní ilegálních imigrantů, protože naše země nesousedí s žádnou zemí postiženou válkou a o azyl se má žádat v první bezpečné zemi mimo region konfliktu!

Byl jsem zvolen občany ČR a nehodlám jakkoli sklánět hlavu před eurohujerskou vládou či bruselskými úředníky vedené Merkelovou! Je naši povinnosti udělat vše pro bezpečí, klid a ochranu ČR! Znovu budeme předkládat naše zákony požadující maximálně tvrdé tresty a okamžitou deportaci imigrantů, kteří se dopustí trestného činu, který vláda odmítla!

Dále chceme tvrdě trestat jakékoli projevy náboženského fanatismu. Toto je důsledek politiky premiéra Sobotky, Merkelové, Mogherini a dalších!

Je skandální, že premiér Sobotka ve chvíli kdy je Brusel pod sériovým teroristickým útokem předřadil informace o inkluzi místo informovaní občanů ČR o bezpečnostní situaci!!!

Marek Černoch, předseda poslaneckého klubu Úsvitu NK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Ne, to fakt ne...

16:21 Havlíček (ANO): Ne, to fakt ne...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k soudržnosti vládní pětikoalice