Červenka (Trikolóra): Další posun k nesvobodě

03.05.2020 15:00

Vůbec nevěřím, že nově vzniklý vyšetřovací orgán bude vyšetřovat způsobem padni, komu padni a před soud spolu s těmi, kteří nadávají menšinám či pravdoláskařům, poputují i ti, kteří píší komentáře pod twitterový účet Jiřího Ovčáčka.

Červenka (Trikolóra): Další posun k nesvobodě
Foto: youtube.com
Popisek: Miroslav Červenka

Není to ještě tak dávno, co jsem se poškleboval Němcům a Francouzům, cože to dopustili za zvěrstvo, když jim po domech a bytech lozí jak v Orwellově románu policajti a hledají důkazy, že si myslí něco, co Systému vadí. A ejhle, podobně zaměřený útvar vzniká i u nás a na koho je cílen, je nasnadě. Stačí již jenom název deníku, který zprávu jako první přinesl, a jsme doma. A když vznikne vyšetřovací orgán, určitě se najdou i kauzy, to dá rozum ne. Vždyť kdyby nebyly kauzy, neměla by existence nově vzniklého vyšetřovacího týmu smysl.

Děkujeme, pane Hamáčku, až zase tweetne Kalousek, že byste měl někoho konkrétního stíhat, tak to už budete mít jednodušší, tým už máte připraven. Vůbec nevěřím, že nově vzniklý vyšetřovací orgán bude vyšetřovat způsobem padni, komu padni a před soud spolu s těmi, kteří nadávají menšinám či pravdoláskařům, poputují i ti, kteří píší komentáře pod twitterový účet Jiřího Ovčáčka nebo sprostě nadávají prezidentovi či premiérovi, jako nedávno hulvát Etzler.

Ale i kdyby, svoboda slova má platit absolutně pro všechny, a cítí-li se někdo poškozen, má podat žalobu a zdůvodnit poškození, a ne že skupina fízlů bude aktivisticky jak bába Šabatová rejdit po veřejných profilech a posuzovat, co ještě nenávistný projev je, a co určitě nikoli a patří do svobody slova.

(převzato z Profilu)

Mgr. Miroslav Červenka

  • Trikolora
  • předseda Trikolora Ústecký kraj
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.