Česká Suverenita: Europoslankyně Šojdrová k nám chce dovézt bojovníky Islámského státu

17.09.2018 19:42

Česká Suverenita okamžitě po vyjádření paní europoslankyně Šojdrové o tom, že chce přivést 50 sirotků ze Sýrie, upozornila na to, že pod rouškou humanity se do České republiky mohou dostat vycvičení bojovníci islámského státu.

Česká Suverenita: Europoslankyně Šojdrová k nám chce dovézt bojovníky Islámského státu
Foto: ceskasuverenita.cz
Popisek: Česká Suverenita - logo

Tzv. syrské děti, kteří nemají žádné doklady a tvrdí, že jim je 15 nebo 17 let, mohou být dobře vycvičení bojovníci Islámského státu, jak nám to ze svých propagačních videí sami islamisté sdělovali. „

Dnes, když se ukazuje, že se skutečně jedná o prakticky dospělé muže, jsme přesvědčeni, že se paní Šojdrová s velkou pomocí pana ministra zahraničí Hamáčka pokusila o podvod“ řekla předsedkyně České Suverenity Jana Volfová. „Zajímalo by nás, jestli v těch 50 tzv. sirotcích je alespoň jedna dívka a jak se ti chudáci dětští sirotci do Řecka vůbec dostali“dodal kandidát na senátora MUDr. David Rath.

Pokud se prokáže, že pan ministr zahraničí pomáhal paní europoslankyni Šojdrové s podvodem na českých občanech, pak bude Česká Suverenita žádat jeho okamžité odstoupení z funkce a svolá před ministerstvo protestní demonstraci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

8:04 Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k resortu Ministerstva pro místní rozvoj.