Česká suverenita: Postavíme proti přiděleným běžencům živé řetězy

30.04.2015 21:28

Česká Suverenita již ve volbách do Evropského parlamentu výrazně varovala před možností přerozdělení utečenců z muslimských zemí mezi členské státy EU. Jsme zásadně proti tomu, aby našim důchodcům, mladým rodinám s dětmi, matkám samoživitelkám a nezaměstnaným byla snižována životní úroveň jen proto, že budeme muset živit tisíce běženců rozvrácených zemí třetího světa.

Česká suverenita: Postavíme proti přiděleným běžencům živé řetězy
Foto: red
Popisek: Mgr. Jana Volfová, Česká suverenita

Jsme přesvědčeni, že pomáhat je nutno lidem v jejich vlastních zemích a ne se pokoušet o kvadraturu kruhu při jejich integraci v evropských zemích. V jejich domovských zemích každá vynaložená koruna přinese desetkrát větší efekt, než iracionální snaha o jejich začlenění do naší společnosti. Navíc zde existuje zcela oprávněná obava z infiltrace současné imigrační vlny radikálními islamisty, zvýšení bezpečnostních rizik v celé Evropské unii a navíc prakticky nezvládnutelné riziko rozšíření smrtelných infekčních chorob.

Před rokem před volbami do Evropského parlamentu na toto nebezpečí upozorňovala předsedkyně České Suverenity ve svém volebním klipu. Tehdy ji většina médií nazývala populistkou a snažila se její varování bagatelizovat a zesměšňovat. Dnes je jasné, že měla pravdu. Protože dnes už nestačí jen varovat a upozorňovat, rozhodla se Česká Suverenita bojovat proti přistěhovalcům živými řetězy.

Pokud evropská komise přikáže České republice přijmout tisíce nelegálních imigrantů z třetího světa, postavme se proti tomu! Vyzýváme všechny občany ČR, aby bránili české území živými řetězy na hranicích a letištích. Nebojme se projevit svůj názor, donuťme politiky, aby poslouchali názory občanů. Zastavme společně islamizaci Evropy a nepřipusťme invazi muslimů do České republiky. Odmítněme diktaturu bruselských byrokratů a evropské komise. Hlasování europoslanců z KDU-ČSL a ČSSD považujeme za zradu českých národních zájmů, protože hlasovali za přistěhovalecké kvóty do jednotlivých zemí EU. Hlasovali proti zájmům České republiky a proti zájmu všech občanů naší vlasti.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.