Chabr (TOP 09): Pražské městské firmy našly společnou řeč

16.06.2020 10:45

Firmy vlastněné hlavním městem Prahou - Pražská plynárenská, Pražské vodovody a kanalizace a Pražská vodohospodářská společnost – se s ohledem na společný zájem ve vztahu k ochraně životního prostředí a zlepšení kvality života obyvatel Prahy dohodly pomocí memoranda na vzájemné spolupráci.

Chabr (TOP 09): Pražské městské firmy našly společnou řeč
Foto: TOP 09 / Martin Kubica
Popisek: Jan Chabr

Spolupráce se se bude týkat zejména oblasti mobility, úspory emisí a efektivního snížení nákladů. V tomto smyslu budou firmy řešit možnosti společného rozvoje, plánování nákupů a služeb potřebných pro činnost a jejich společné užívání a sdílení.

„Těší mě a oceňuji, že společnosti, v nichž má hlavní město Praha majetkový podíl, se dokážou spojit a spolupracovat na zajímavých a prospěšných projektech. Je to dobrý signál i pro další městské firmy, aby hledaly možnosti vzájemné spolupráce a synergií, které budou prospěšné nejen pro ně samotné, ale i pro město a jeho obyvatele,“ řekl radní hl. m. Prahy pro oblast majetku Jan Chabr.

Ve výsledku si od toho hlavní město slibuje zefektivnění přístupu v oblasti mobility, environmentální politiky a v neposlední řadě je očekáván i pozitivní vliv na skladbu nákladů vztahujících se k otázkám řešení dopravy a nákupu služebních vozidel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.