Chalupa (ANO): Dopis semknutým a zamknutým v bruselských a štrasburských palácích...

12.12.2018 12:58

Do kdy budete vystupovat v roli tří opiček - nevidím, neslyším, nemluvím? Bude to chtít ještě desítky, stovky nebo tisíce zavražděných?

Chalupa (ANO): Dopis semknutým a zamknutým v bruselských a štrasburských palácích...
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Vážení semknutí a zamknutí pečlivě chránění europoslanci, máte na to vstát v jednací místnosti pléna i našeho Evropského parlamentu a navrhnout usnesení EP o tom, že proti bezbrannému, nechráněnému lidu Evropy JE VEDENA VÁLKA ZE STRANY POLITICKÉHO ISLÁMU? 

Nebo těch zavražděných je pro vás stále ještě málo, je málo zmatku mezi lidmi, malo destabilizace společnosti, málo extremistických reakcí na vaši (ne)schopnost řešit podstatné problémy, ztráta důvěryhodnosti evropských politiků je stále ještě snesitelná? Do kdy budete vystupovat v roli tří opiček - nevidím, neslyším, nemluvím? Bude to chtít ještě desítky, stovky nebo tisíce zavražděných? Kdo z Vás má odvahu a nartvrdo, veřejně říci madam Merkel, madam Mogherini a dalším, že Islám, alespon ve střední a východní Evropě nikdy nebude díky většinovému odporu domácího obyvatelstva součástí naší společnosti, tak jako si to zcela dobrovolně zařídila SRN, Francie a další země? Že nejen tyto dvě ...  dámy zrazují evropské obyčejné lidi? Že na většinu z nás nezabírá ani nátlak, vyhrožování či vydírání - máme totiž zkušenost jak s předválečnou Západní demokracií, tak s nacistickým Německem i se sovětským Ruskem - že nezaberou ani podloudné Globální či jiné pakty, Istanbulské a jiné, už svým názvem charakterizované, úmluvy!

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Samozřejmě že je mi líto všech zavražděných, že je mi upřímně líto jejich rodin a přátel - ale musím také říci, že až se v TV bude vysílat smuteční průvod černě oděných "trpících" státníků, chráněných stovkami ozbrojených tajných agentů, držících se za ruce, jak se svými naučenými smutnými a tragickými tvářemi vystavují do TV kamer (protože to na voliče zabírá) - vypnu TV a vysílání tohto neskrývaného pokrytectví budu považovat za urážku každého slušného, myslícího občana EU.

nespokojený občan České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…