Chudoba: Na kole dětem

08.07.2020 22:38

„My, kdo máme štěstí, že jsme zdraví, musíme pomáhat těm, kdo ho mají méně“.

Chudoba: Na kole dětem
Foto: Facebook
Popisek: Drahoslav Chudoba

To je heslo tradiční cyklotour Na kole dětem, která se konala letos už po jedenácté, a to i přes všechny koronavirové nástrahy. Tleskám a děkuji všem, kteří se zúčastnili, kteří přispěli, kteří byli s námi, a pomohli tak dobré věci. Záměr jízdy byl opět tradiční. Získat finanční prostředky na pomoc a podporu onkologicky nemocných dětí. Pokladnička, která putovala po celém Česku s cyklisty 11 dní, ukrývala skvělých 109 379 Kč. Jen pro zajímavost. Cyklisté během 11 dní ujeli 1259 km a nastoupali 14 024 m nadmořské výšky.

Já jsem se zúčastnil dvou etap letošní cyklotour – startu z Hlučína a závěrečné etapy u nás na Rychnovsku. Musím říci, že atmosféra byla úžasná, přátelská a jedinečná. I když to na kole byla dřina, nakonec mě přemohl skvělý pocit, že jsem svou troškou přispěl pro dobrou věc. Dokázal jsem také zajistit účast bývalé olympioničky Kateřiny Neumannové a zástupců Na kole dětem na benefiční spanilé jízdě Opočno – Přepychy. Z toho mám velikou radost a děkuji všem zúčastněným. Během spanilé jízdy se vybralo 17 000 korun, které taktéž putují nadačnímu fondu Josefa Zimovčáka.

Velké díky všem, kterým záleží nejen na sobě, ale i na ostatních.

(převzato z Profilu)

Drahoslav Chudoba

  • BPP
  • Nezávislý kandidát do Senátu v obvodu Rychnov nad Kněžnou
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Drahoslav Chudoba

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…