Cvalín (KSČM): Jiří Drahoš má pochopení pro teroristické činy bratří Mašínů

03.07.2017 4:30

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš při besedě s Pamětí národa prohlásil, že má mimo jiné i pochopení pro činy bratrů Mašínů.

Cvalín (KSČM): Jiří Drahoš má pochopení pro teroristické činy bratří Mašínů
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Petr Cvalín

Tímto prohlášením veřejnosti jasně vzkázal, že má de facto pochopení pro teroristické činy, za kterými stojí skupina bratří Mašínů. Někomu se může zdát tento výraz (teroristické činy) poněkud silný, ale já osobně pokládám Mašíny za teroristy, kteří způsobili mnoho utrpení v Československu před rokem 1989. Připomeňme si, jak skupina bratří Mašínů přepadla služebnu SNB v Chlumci nad Cidlinou, kde zavraždili Kašíka. Dále tato skupina přepadla služebnu v SNB v Čelákovicích, kde Jaroslava Honzátka omámili chloroformem a spoutaného ho podřízli dýkou. Skupina bratří Mašínů dále v roce 1952 přepadla vůz s výplatami v Hedvikově na Chrudimsku. Při tomto další činu byl zabit účetní Josef Rošický.

Bratři Mašínové mají na svědomí mnoho lidských životů. Konkrétně před deset lidí zavraždili. Bratři Mašínové jsou obyčejní vrazi, kteří by neměli mít v české společnosti zastání. Prezidentský kandidát Jiří Drahoš, ačkoli o sobě prohlašuje, že je demokrat, má pochopení pro teroristy Mašíny. To je neslýchané. Jiří Drahoš už dnes svými prohlášeními rozděluje společnost. Teroristy by měla tuzemská společnost opovrhovat. A ne mít pro ně pochopení tak, jako Drahoš.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…