Cvalín (KSČM): Každá sankce je dvojsečná

12.05.2014 10:18

Bylo by vhodné, kdyby politici, kteří neustále prosazují tvrdou rétoriku vůči Rusku, nasadili smířlivější tón. České firmy po dlouhém hospodářském útlumu mohou nastartovat růst, protože počet zakázek z různých koutů světa se začal zvyšovat.

Cvalín (KSČM): Každá sankce je dvojsečná
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Ruská federace je největším zadavatelem zakázek mimo EU. Pokud by byly opravdu nelogicky uvaleny tvrdé ekonomické sankce na Ruskou federaci, tak zcela po právu můžeme očekávat odvetná opatření od této země. To by znamenalo, že by české investice byly na ruském území ve velkém ohrožení. Nehledě na to, že pokud by byly uvaleny tvrdé ekonomické sankce vůči Rusku, tak by to znamenalo ohrožení několika tisíců našich pracovních míst. Potom by stále více Čechů pohlíželo na ukrajinský konflikt úplně jinak. A to by koalici určitě nepomohlo. Jak z toho ven? Jednoduše. Nikomu nenadržovat a konečně se začít starat o své občany a tím pádem i o naši ekonomiku.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: kscm.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…