Cvalín (KSČM): Klausi, na Nový rok tě slyšet nechci. Už nejsi prezident

27.12.2013 8:58

Exprezident Václav Klaus by měl raději dostatečně vysvětlit zločiny, za které nese odpovědnost.

Cvalín (KSČM): Klausi, na Nový rok tě slyšet nechci. Už nejsi prezident
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý prezident ČR Václav Klaus

Pokud Václav Klaus hodlá k občanům České republiky promluvit na nový rok v televizi, tak bych velice uvítal, kdyby nám všem pořádně vyvětlil svůj první zločin, který se stal v roce 1991, když byl ministrem financí. Tehdejší ministr financí prosadil devalvaci koruny, což mělo tragický dopad na obyvatelstvo.

Druhý zločin se odehrál také v roce 1991, když Václav Klaus spoluzakládal ODS. Stranu, jenž napáchala v České republice mnoho škod, ze kterých se jen tak snadno nevyhrabeme. To ale není vše. Také by nám mohl Václav Klaus vysvětlit, proč Československo zaniklo bez referenda a tím pádem bez souhlasu jeho občanů. Tenkrát se Václav Klaus významně podílel s Mečiarem na dojednání rozdělení ČSR, ke kterému došlo 1.ledna 1993.

Dále by nám mohl Klaus vysvětlit, jak to tenkrát bylo s privatizací v 90. letech, ve které se rozprodal (rozdělil) skoro veškerý státní majetek. To Václav Klaus byl hlavní autorem zločinné privatizace.To Klaus může za vznik všech kmotrů, kteří tenkrát pohádkově zbohatli a dnes na nás parazitují! To Václav Klaus dal v 90. letech zelenou všem podvodům a zlodějnám.

Dále by nám mohl vysvětlit, jak to tenkrát v roce 1997 bylo, když ODS čelila obviněním z nejasného financování od podnikatelů, kteří se zúčastnili Klausovi privatizace. Už tenkráte byla ODS zločineckou bandou, které vévodil výše jmenovaný.

Poslední Klausovo zločin se odehrál v lednu 2013, když vyhlásil amnestii, ve které byli zproštěni viny např. manažeři zbankrotovaného H-systému a byly zastaveny kauzy hospodářské kriminality a korupce. Klaus neustále vysvětloval, že jednou občané pochopí, proč vyhlásil amnestii, že to bylo nezbytně nutné. Ale není to tak, občané nikdy nedokáží pochopit zločin,ke kterému došlo schválením z vysokých pater politiky. Klaus propustil na svobodu své kamarádíčky z 90. let. Asi jim něco dlužil.

Bylo by toho na vysvětlování mnoho, ale tolik prostoru v televizi nedostane. A tak budeme poslouchat, jak on je skvělý a ostatní špatní, v lepším případě nic nechápající.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…