Cvalín (KSČM): Mediální hvězda David Rath

17.12.2013 21:30

Bývalý člen ODS, někdejší hejtman Středočeského kraje a bývalý vysoký představitel sociální demokracie, si velice užívá přízně médií.

Cvalín (KSČM): Mediální hvězda David Rath
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

David Rath byl vždy narcis, rád se nechával fotit do regionálních deníků, oceňoval úspěšné podnikatele, potřásal rukou svým fanouškům, přátelsky všem pokyvoval a při tom všem zářil velikým úsměvem. Jako by si myslel, že je nejoblíbenější politik...David Rath musel být viděn skoro každý den. Pan Rath v tomto chování byl skoro stejný jako Michal Hašek.

Nejvíce mě zaráží, jak David Rath dnes mluví o tom, že nežijeme ve skutečné demokracii, ale ve státě, kde o důležitých věcech rozhodují plukovníci a podplukovníci policie České republiky. A že byl zavřený kvůli tomu, že byl pro nějaké lidi velice nepohodlný. Skutečnost je ovšem taková, že David Rath si hraje na velikého mučedníka 21.století, který byl zatčen, jak přebral od svých kamarádů úplatek v krabici od vína, ve které bylo 7 milionů korun. Nehledě na to, že u něj doma se jakýmsi zázrakem začaly objevovat v podlaze další desítky milionů korun. Toto je velice prekérní situace pro bývalého hejtmana Středočeského kraje, ale jelikož je pan Rath mistr v manipulaci,  rozhodl se, že začne manipulovat veřejností ve svůj prospěch. Například knihou Absurdní proces, ve které popisuje, že se proti němu spikla veškerá justice a policie v ČR. Nevím, zda-li tato "sci-fi" kniha stojí za přečtení. Myslím, že asi nikoli.

David Rath, když byl poslancem v Poslanecké sněmovně, měl několik dlouhých monologů o tom, že by se měla zamezit korupce ve veřejné správě. Je to paradox, ale pan Rath podle všeho odváděl finance z veřejných zakázek.

S úsměvem na tváři musím konstatovat, že konečně policie nehledí na stranickou příslušnost tak, jako to bylo za éry Václava Havla a pana Klause. Snad jí to vydrží!

Petr Cvalín, Staňkov, okres Domažlice.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…