DSSS: Víkendová konference potvrdila připravenost strany na předčasné volby

30.09.2013 18:03

V sobotu 21. září se v Praze konala předvolební celostátní konference DSSS za účasti předsedy strany Tomáše Vandase a výkonného místopředsedy Jiřího Štěpánka. Na konferenci byli též přítomni krajští předsedové DSSS, předsedové MO DSSS a kandidáti do parlamentních voleb.

DSSS: Víkendová konference potvrdila připravenost strany na předčasné volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Celostátním volebním lídrem DSSS je předseda Tomáš Vandas

Předseda DSSS ve svém úvodním projevu vyzdvihl význam blížících se voleb a vyjádřil nezlomné přesvědčení, že strana ve volbách uspěje, k čemuž je ale nutné maximální nasazení všech členů a aktivistů v již probíhající předvolební kampani.

Důrazně varoval před tzv. novými politickými projekty velkopodnikatelů či novopečených senárů. Konec Věcí veřejných by mělo být důrazným varováním pro všechny občany. „Dělnická strana sociální spravedlnosti vede předvolební kampaň ve všech významných městech republiky, i když dá se říci, že my, dělníci, vedeme kampaň stále. Jsme to my, kdo jsme na náměstí mezi lidmi, i když se neblíží volby. My jsme s občany stále a to je ta naše velká devize,“ zmínil předseda strany ve svém projevu.

Tomáš Vandas oznámil rozjezd kampaně Bezpečné ulice, do něhož se hned na místě přihlásila MO DSSS Duchcov. Je to reakce na stále sílící kriminalitu a problematiku nepřizpůsobivých občanů ve městech a obcích, kdy slušní lidé mají strach a obavu o svojí bezpečnost.

Výkonný místopředseda Štěpánek se ve svém projevu věnoval sociálně ekonomickým otázkám a neradostné hospodářské situaci. Zdůraznil, že dělnická strana má ve svém programu jasné řešení ekonomické krize a nikdy nedovolí omezování Zákoníku práce, odmítá výpovědi bez udání důvodu a zneužívání krize některými zaměstnavateli.

Konference, na které mělo premiéru i nové vydání Dělnických listů, plně ukázala připravenost strany a odhodlání členů a aktivistů uspět v nadcházejících volbách a dokázat, že jedinou skutečnou opozicí v zemi je Dělnická strana sociální spravedlnosti.

reklama

autor: DSSS

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…