DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT o podpoře akce na pomoc útulku pro staré a týrané koně

17.01.2021 17:50

Demokratická strana zelených – ZA PRÁVA ZVÍŘAT se rozhodla podpořit 14. ročník kulturně folklórní a dobročinné akce "Masopust 2021 v Klenčí pod Čerchovem - Masopustní průvod Klenčím & akce na pomoc koňskému útulku", která se bude konat 13. února 2021.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT o podpoře akce na pomoc útulku pro staré a týrané koně
Foto: DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT
Popisek: DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT

Výtěžek dobrovolné sbírky, která je již tradičně součástí akce, je určen na pomoc mířkovskému útulku pro týrané koně "S.O.S. - Život pro koně". Zástupci útulku v čele s vedoucí Blankou Filipovou, která je členkou DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT, se akce osobně zúčastní. Útulek vznikl v roce 2004 a jeho snahou je zachránit co nejvíce koní před zbytečnou a předčasnou smrtí. Cílem vzniklého občanského sdružení S.O.S. - Život pro koně - útulek pro staré a týrané koně (ne jenom pro koně, ale i pro ostatní zvířata) je vybudovat kvalitní záchytnou stáj pro umístění koní nemocných, starých, nechtěných, jatečních a hlavně týraných, kteří byli odebráni na základě rozhodnutí příslušných orgánů státní správy. Útulek slouží pro koně, kteří by jinak skončili zbytečně na jatkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…