Demokratická strana zelených: Finance na imigranty jsou, ale sehnat peníze na nemocné a děti je problém

12.08.2015 11:09

Prohlášení DSZ - k výrokům prezidenta ČR ohledně přijímání uprchlíků:

Demokratická strana zelených: Finance na imigranty jsou, ale sehnat peníze na nemocné a děti je problém
Foto: DSZ
Popisek: DSZ

Demokratická strana zelených /DSZ/ se ztotožňuje s názorem pana prezidenta ČR Miloše Zemana: „Tvrdím, že tady vůbec nejde o několik set nebo několik tisíc uprchlíků. Jde o řetězovou reakci, potom z toho tisíce bude deset tisíc, z toho desetitisíce bude sto tisíc. A jak víte, chcete-li zastavit tu řetězovou reakci, musíte začít od začátku.

Neměli bychom přijímat vůbec žádné imigranty, pokud jsou z kulturně odlišných zemí. Ani jednoho přistěhovalce z afrických či blízkovýchodních zemí. Navíc hrozí, že mezi nimi mohou být i džihádisté. (...) Těmto lidem (imigrantům) nejlépe pomůžeme na jejich území."

DSZ se připojuje ke vzkazu prezidenta České republiky uprchlíkům, kteří se již dostali do ČR: "Nikdo vás sem nezval. Když už tady jste, tak musíte respektovat naše pravidla, stejně jako my respektujeme pravidla, když přijedeme do vaší země. Když se vám to nelíbí, běžte pryč."

DSZ se stejně jako panu prezidentovi nelíbí, že vláda ČR nemá problém s financováním ekonomických imigrantů a azylantů, ale sehnat finance na pomoc našim nemocným či potřebným lidem a dětem je veliký problém.

DSZ podporuje prezidenta Miloše Zemana v jeho snaze ochránit ČR před přílivem nepřizpůsobivých imigrantů.

DSZ v polovině června podpořila protiimigrační iniciativy Občanské konzervativní strany /OK strana/ a vzápětí zahájila petiční akce proti přijímání uprchlíků a za vypsání celonárodního referenda o vystoupení ČR z EU.

DSZ bude se sběrem podpisů pod obě petice i nadále pokračovat.

Řídící výbor DSZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.