Do boje o Senát za Karlovy Vary vysílají Piráti ekonoma Bohdana Vaňka

11.06.2022 21:15 | Tisková zpráva

Za Pirátskou stranu v Karlových Varech bude o senátorské křeslo usilovat ekonom Ing. Bohdan Vaněk, M. A. Jako klíčové priority vidí školství, ekonomiku a životní prostředí. Na tiskové konferenci k zahájení kampaně apeloval na využití potenciálu Karlovarska.

Do boje o Senát za Karlovy Vary vysílají Piráti ekonoma Bohdana Vaňka
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

"Karlovarsko je obvod č.1. A na tohle místo patříme. Dnes může rozkvět kraje přinést ekonomika a podnikání opřené o moderní trendy. V Senátu se proto chci soustředit právě na podporu rozvoje firem, chytrých trendů, hodnotných pracovních míst. Této oblasti se jako projektový manažer, matematik a ekonom věnuji již téměř dvacet let," uvedl Vaněk.

"Cítím, že s obrovským rozvojem technologií a průmyslu se leckdy bohužel ztrácí jasná hranice mezi prospěchem a škodou. Nesmíme se nechat strhnout jednoduchým krátkozrakým řešením. Proto se zasadím o zachování pestré a zdravé přírody. Své děti vychováváme pro svět, jaký bychom si všichni přáli mít," vysvětluje.

"Do Senátu kandiduji proto, abych podpořil ta nejlepší rozhodnutí pro budoucnost, kterou si zasloužíme. Udělám, co budu moct, aby náš hlas z regionu byl v centru slyšet stejně dobře, jako těch, kteří umějí víc křičet. Jsem Bohdan Vaněk, a kdo chce Karlovarsko úplně nejlepší ze všech, jde se mnou!" dodal Vaněk.

Ing. Bohdan Vaněk, M. A. (* 1. května 1974), vystudoval matematické modelování na FJFI ČVUT, finance na VŠE Praha a ekonomii na CERGE UK. Pracuje jako projektový manažer regionální poradenské společnosti a věnuje se převážně podnikatelským rozvojovým projektům spolufinancovaným ze strukturálních fondů EU (investice do technologií, vývoje, energetických úspor, obnovitelných zdrojů, aj.). Ve volném čase se vedle rodiny nejraději věnuje cestování v přírodě a různým druhům her. Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

23:07 Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.