Dolejš (ČSSD): Zemanovo divadlo je ostudné

07.05.2017 18:02

To, co se odehrálo tento týden na Hradě, bylo ostudné divadlo v režii prezidenta M. Zemana. Premiér B. Sobotka se zachoval duchaplně a profesionálně.

Dolejš (ČSSD): Zemanovo divadlo je ostudné
Foto: Archiv poslance
Popisek: Richard Dolejš

Od M. Zemana to bylo promyšlené svinstvo, motivované jeho touhou po pomstě. Zachoval se podle a zle. Pokud bych použil moderní slovník A. Babiše, tak bych musel konstatovat, že se M. Zeman zachoval jako přízemní „prase“.

Tento slovník je mi bohužel cizí, ale bohužel je srozumitelný a přesně vystihuje hloubku problému. Hrad nemůže fungovat jako chlév a takové pokleslé incidenty by s již neměly opakovat. To se týká i tendence prezidenta účelově ohýbat Ústavu ve věci výkladu demise vlády.

V tomto kontextu považuji současný postup premiéra Sobotky a vedení ČSSD za správný a jediný možný. Jde totiž o víc než osud vlády. Jde o demokracii v naší zemi. Aféry Babiše a účelový postup Zemana nelze tolerovat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…