Ďuriš (PBCH): Už se na to nemůžeme koukat. Chceme Prahu bez chaosu

13.09.2022 10:29 | Tisková zpráva

Příspěvek lídra Prahy bez chaosu Jaroslava Ďuriše z předvolebních novin.

Ďuriš (PBCH): Už se na to nemůžeme koukat. Chceme Prahu bez chaosu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na primátora Jaroslav Ďuriš

Současný stav řízení našeho milovaného města je tristní. Všude vládne aktivismus, lajdáctví, nekompetentnost. Nikdo za nic neodpovídá, a to ani v situaci, kdy náměstka primátora odvádí policie v poutech. Na magistrátu bují korupce, což se přenáší i do městských společností, jako je pražský dopravní podnik nebo Pražská plynárenská. Tento chaos musí skončit!

Rád bych vám oznámil, že jsme se spolu s našimi kandidáty rozhodli tento stav změnit a zahájili jsme práce směřující k návratu důvěry občanů ve vedení radnic městských částí a vedení magistrátu. Nyní máme šanci tento zoufalý vývoj posledních let otočit.

Anketa

Chcete, aby soud uznal Babiše vinným za Čapí hnízdo?

2%
89%
hlasovalo: 12042 lidí

Jsme uskupení odborníků, manažerů a profesionálů, kteří svou erudici v minulosti již dostatečně prokázali. Všem nám na tomto městě velmi záleží, máme ho v srdci a není nám jedno, co se v něm děje. Víme, co Prahu a Pražany v současné době nejvíc pálí.

Na prvním místě se budeme zabývat dopravou - rozvojem systému MHD, přípravou a realizací klíčových dopravních staveb, nutných pro zklidnění dopravy ve městě. Budeme řešit i dopravu v klidu, tedy parkování.

Za druhé jsme odhodláni bojovat s energetickou chudobou. Budeme reagovat na dopady energetické krize, tak aby veškerá tíha nepadala na peněženku občanů. Využijeme všech dostupných možností, které lidem uleví.

Na třetí místo klademe bezpečnost a sociální podporu. Prostě budeme pomáhat lidem v nouzi.

Závěrem mi dovolte poděkovat všem, kteří se chystají nás podpořit. Chceme změnu! Chceme, aby se v Praze zase něco dělalo. Chceme, aby se zase uznávala a respektovala zkušenost, slušnost a selský rozum!

Ing. Jaroslav Ďuriš

  • Praha bez chaosu
  • Lídr hnutí Praha bez chaosu
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…