Dušková (ANO): Ivaně Cabrnochové gratuluji a doufám, že Senátu dodá trochu elánu

28.09.2014 10:20

Jana Dušková poblahopřála Ivaně Cabrnochové.

Dušková (ANO): Ivaně Cabrnochové gratuluji a doufám, že Senátu dodá trochu elánu
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Kandidátka hnutí ANO v doplňovacích senátních volbách v Praze 10 Jana Dušková těsně neuspěla ve 2. kole volby. Při rekordně nízké účasti získala 3532 hlasů. Její soupeřka, kandidátka Strany zelených a ČSSD Ivana Cabrnochová, získala o 132 hlasů víc a stává se senátorkou.

 "Paní Cabrnochové gratuluji, doufám, že Senátu dodá trochu elánu. Pro mě to byla zajímavá zkušenost a ráda pomůžu dalším kandidátkám a kandidátům ANO v říjnových volbách," komentovala výsledek profesorka stomatologie Jana Dušková.

 „Jsem rád, že paní profesorka postoupila do druhého kola, byl to těsný souboj. Daleko víc mě mrzí slabá volební účast. Doufám, že v říjnu bude vyšší a voliči budou hlasovat pro změnu,“ řekl k výsledku předseda hnutí Andrej Babiš.

 Ivana Cabrnochová v Senátu nahradí Jaromíra Štětinu (za TOP 09), který se stal na jaře europoslancem. Její mandát bude trvat pouze dva roky. V řádných senátních volbách, které začínají 10. října, kandiduje za hnutí ANO 26 osobností.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…